En helt vanlig dag

Det där med att färga håret

Genom åren så har jag haft många olika kulörer i håret. Men det värsta var nog att jag en period även hade rosa i håret. Och hur jag vågade det förstår jag än idag inte. Tänkte jag skulle visa några bilder med lite olika tider i mellan. Har alltid haft kort hår mest uppklippt men idag har jag det jämntlångt då jag hinner inte riktig med att styla det varje dag. Då är det enklast att ha det jämnlångt och oftas drar jag det bakom öronen. Har alltid tyckt om att färga håret men jag tror att jag trivdes bäst som blondin.

Dom två första bilderna går det mera mot mahogny rött. Nästa två bilder som sagt rosa. Sen är det blont. Och sista bilden går det mot svart.

Nu har jag min egen hårfärg som min frisör säger är mellan blont.

Kanske skulle till våren göra det blont igen. För jag tycker att det passade mig mest. Eller vad tycker ni?

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

2 Comments

  • blondina

    blondina

    Men du är alltid lika fin 🙂 ursäkta sent svar men mycket som händer på jobbet så man är alldeles utmattad 🙁 sv; Men så tråkigt 🙁 en arbetskamrat letade sin där men hittade inte heller till sin 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *