En helt vanlig dag

Så här vilt kan det gå till på äldreboendet

Måste bara berätta hur vilt till det kan gå på äldreboendet där min syster jobbar. Jag hade fått panik av den stora graden. Men gud vad jag skrattade när jag läste det. Vilt till kan man nog säga att det var. Och tur att syrran inte är rädd för dom små liven.

Citerar syrran!

???Dagens bonus???Städkillen på jobbet: Ann-Mari kom kom…titta en mus uppe på gardinen. ..vi måste ta ned den och döda den!!!…Jag: Nej nej hämta handskar (dubbla)!! jag tar ner den och släpper ut den och sen jag vinner en miljon???Jag tar tag i musen…musen slinter och jag i panik…meeeen Guuuud vart tog den vägen??? HAN Skrattar för fullt pekar på mig….jag börjar dra i rocken…och ouuups där plumpa den upp inifrån rocken…hade visst en liten mysig stund mellan mina bröst…???men iallafall så tog jag upp den från golvet och släppte ut den….???

Möss och råttor brukar ju trivas i äldre hus. Men jag har aldrig sett nån i vårt lilla torp. Och tur är väl det. Våra soptunnor har vi ställt så långt från torpet för att minimera risken att dom kommer in.

Ha nu en fin dag imorgon är det sköna fredag! Tjingeling så ses vi snart.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

2 Comments

 • wiper

  Vilken dramatik på din systers arbete. Jag har själv aldrig råkat ut för nåt sånt men sett råttor utanför en korvkiosk en gån för länge sen.

  Du beskriver det så roligt också 😉 Kul att råttan kom med på bild också

  Ha en skön kväll
  kram
  Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *