En helt vanlig dag

Tina har skrivit en recension om min bok

Min bloggvän Tina har läst min bok och skrivit ett inlägg på hennes blogg.

Jag är överväldigande glad näst intill glädjetårar så fin recension som hon skrivit på sin blogg. Redan från första sidan så tänkte hon på Arja Saijonmaa och det var en sån fin jämförelse och så mitt i prick. Då Arja är min finlandsvenska idol. Har alltid tyckt om hennes låtar och sen har hon så bra röst med kling från finlandsvenskan.

Alltid när jag vet att nån ska läsa min bok och eventuellt skriva en recension. Så känns det pirrigt och nervöst. För visst är det ju så att när boken är färdig och finns på marknaden då vill man ha så många läsare som möjligt som tycker om den.

Tinas blogg Tinas inre oas tycker jag ni ska besöka. Det är en blogg som är väldigt inspirerande att läsa och man får några tankeställare emellanåt. Det är en blogg om just inspiration och utveckling. Hennes inlägg om min bok hittar du HÄR.

Resten av denna kväll blir att bara njuta för imorgon är det helg. Och som ni säkert har märkt är det fredag kväll och en sån där myskväll.

Ha det så fint och härligt alla fina läsare.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

3 Comments

  • Tina

    Tina

    Tack Anita Birgitta för de fina ord som du skriver om min recension av din bok! Önskar dig en god fortsättning på helgen 😀 och som du vet så är jag ju lite andlig också, där av säkert att jag fick upp Arja i mitt huvud 😉 Vem vet 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *