En helt vanlig dag

Sväng med Kaisu i kylan

En sväng med Kaisu på en liten promenad. Kunde inte gå så långt då min mage är i olag idag. Men en sväng blev det. Det var väldigt kallt och jag glömde mina vantar hemma. Så frusna händer fick jag fast jag stundvis kunde ha dom i jackfickorna när jag inte håller i Kaisus koppel. Kaisu får springa löst så mycket det går men ibland måste man sätta på koppel exempelvis om man möter andra hundar. Hon tycker inte om när andra hundar blir för närgångna då visar hon framtänderna och reser ragg. Men i vilket fall som helst så var det riktigt kallt ute men uppfriskande så jag kvicka nu till fast jag kände mig elendig på förmiddagen.

Imorgon kommer två tidsinställda blogginlägg. Om ni kommer ihåg så skrev jag för cirka en månad tillbaka en bok recension som kommer ut tidigt på morgonen. Missa inte den för det är en bra bok. Fick hem boken igår som tack för recensionen. Får kanske visa den i ett annat inlägg. Sen kommer ett inlägg med ett samarbete som också släpps tidigt på morgonen. Och det ska ni absolut inte missa för det är en väldigt spännande produkt som jag bloggar om.

Några bilder från det vintriga landskapet. Vackert måste man nog säga att det är fast det är kallt. 

Buskar är intressant!

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

5 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *