En helt vanlig dag

Flytta min hemsida till Delacay

I helgen flytta och jobba jag med anitashemstad.se min hemsida som jag för mitt arbete. Som ni vet så har jag egen verksamhet inom städbranschen. Arbetet är varierande varje dag med hemstädning och allt inom städning.

Jag har ett webbhotell där jag har hemsidan men det är dyrt att ha ett och jag får betala flera tusen kronor i året. Som jag absolut inte tycker är värt. Så jag tänkte till både en och två gånger. Då jag har min blogg på Delacay varför inte ha hemsidan Anitas Hemstäd för jobbet här också. Så jag tog beslutet att flytta den hit till Delacay och jag tycker det blev hur bra som helst. 

Vad tycker ni om hemsidan ser den bra ut? Tog ett tag med att klistra och ladda upp bilder. Den går under domän anitashemstad.se 

Mina områden som jag jobbar i är främst Västerås men tar enstaka jobb även i närliggande städer. Har du funderingar på hemstädning eller nån som du känner som behöver eller vill ha hemstädning kontakta mig på anitashemstad@protonmail.com så ska vi se vad jag kan göra för er.

Nu ska jag ta det lugnt resten av denna måndag kväll och hoppas ni fina ni också får lugnt och fint. Tjingeling!

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

5 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *