Anne Von Porat på Veckomagasinet
En helt vanlig dag

Veckomagasinet och bloggportal

Veckomagasinet och bloggportal

Vilket härligt väder idag det var så varmt i solen så tvätten fick hänga ute idag. Och torr blev den.

Idag kommer jag tipsa om en läsvärd blogg som jag brukar kika in hos ibland. Kanske ni också brukar göra det om inte tycker jag ni kan göra det.

Anne Von Porat driver en lifestyle blogg Veckomagasinet. Där skriver hon en hel del om kungafamiljen och annan intressant läsning. Anne är en driven tjej som verkar ha många järn i elden. Hon bloggar från staden Uppsala där hon även är royalist och hedersmedlem av rojalistföreningen. Hon är frilansjournalist och jobbar med kungahuset dess familjemedlemmar. Bl.a har hon intervjuat både kung Carl Gustaf och prins Daniel. Att följa hennes vardag i bloggen är både roligt och spännande. Hon skriver på ett lättsamt sätt och det gör att det är både skoj och lätt att läsa.

Anne och jag bloggar från samma bästa bloggportal Delacay men där hon även är delägare i. Så visst har hon många järn i elden. Så kika gärna in på båda, kanske även du blir en hängiven Delacay bloggare.

Här hittar du Annes blogg och Delacay

1. Lifestyle blogg

2. Delacay bloggportal

Nu fina bloggisar ska ni ha en fortsatt fin härlig lördag. Ses snart!

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *