Videkissor och våren

Videkissor och våren bakom knuten

Idag har jag varit ute i friska luften. Härligt och skönt men med friska vindar. Men kändes varmt ändå. Jag gick förbi en buske som hade stora knoppar och blev och fundera om det var videkissor som än inte slagit ut. Dom var så fina så jag var tvungen att plocka hem några grenar. Sen blir det ju roligt och se om det är videkissor eller nånting annat.

För mig hör våren till när man ser dom första snödroppar men även videkissor. Våren står ju nu alldeles bakom knuten så snart kommer man kunna se de första vårtecken i vår underbara natur. Antar att i södra landsändan kan man redan se olika vårtecken. Men här får vi kanske vänta ett litet tag till. Men ett absolut säkert tecken på att våren är här det måste väl ändå vara när vi ser motorcyklar på våra vägar. Håller ni inte med om det. Motorcykel knuttar dom ska man lita på. 

Ja men herregud vad är det jag har plockat. Kan ni se vad det är? Fint är det iallafall i all sin enkelhet.

Här kan du köpa videkissor för det är inte det lättaste att hitta i naturen.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 328

8 svar på “Videkissor och våren bakom knuten

 1. ja det är å himla vårlikt med kissar
  de ser ut som mina lite så det är det nog
  mina har liksom slagit över o några tom blivit lite gula så får väl plocka nya
  på willys här har e jätte fina så bland dem ja torkade förra året så är det oxå som jag köpte på willys förra året me
  men sen är det ju så vansinnigt mysit att plocka in o se dem slå ut = vår
  glömde äga 11 plus idag o sol nr solen försvann 1.8 plus snacka om skillnad brr 😀

 2. Hahaha. Inte alltid lätt att se vilka växterna är, när de inte bär blommor eller blad. Men det lär du kanske snart bli varse?
  Satt själv på en vindskyddad takterrass igår och njöt av sol och ett glas varmt te. Jo, snaaaart är våren här!

 3. men åh söta stella
  vet du att min minsta katt heter stella? inte lika söt som ditt barnbarn men ja ändå =)

  Ha en underbar dag hos “livets efterrätt ” Fin start på helgen kram ullie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp