Fin ovanlig växt

Växt inte alltid rätt vad man tror

Kommer ni ihåg att jag berätta för er för några dagar sen att jag plockat grenar som jag trodde var videkissor. Nu har dom slagit ut och inte var det videkissor. Utan nånting helt annat, tror faktiskt att jag aldrig sett en sån här växt tidigare. Och har ingen aning om vad för växt det är. Men jag tycker den är väldigt näpen och vacker. Nästan som om nån som har planterat en ovanlig växt i naturen men så kan det väl inte vara. Har ni nån aning om vad för växt det är, skulle vara roligt att veta.

Dagarna går fort nu och imorgon är det redan sköna fredag och första mars. Vi har haft fint vår väder i flera dagar. Hoppas det inte kommer nåt bakslag med snö nu i mars för nu har och känner jag verkligen att jag har vårkänslor. Längtar till att jag kan slänga av mig vinterjackan och lägga den i dvala i garderoben till det är dags igen att använda den.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 328

9 svar på “Växt inte alltid rätt vad man tror

  1. Så spännande att se vad det var för kvistar som du plockade in. Jag vet inte vad de kan heta men säkert någon här som kan hjälpa dig.

  2. Jag känner igen den här växten men kan inte komma på vad den heter. Tycker det är lite spännande att plocka in en växt och sen visar det sig vara något helt annat än man från början trodde.

  3. Det var verkligen en fin blomma men tyvärr kan jag inte säga vad det är för blomma då jag aldrig har sett den själv 🙂 Hoppas med på att våren är här för att stanna nu 🙂

  4. Så kul att ta in saker från naturen, vi har tagit in vass här och det blev så himla fint, bor nära havet så det finns en hel del. Och köpte en kvot med någon vacker kvot också på blomafären. Kul att du plockade in något som blev något annat, hoppas du får reda på vad det är

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp