Barnbarnen på besök mitt på dagen

Förnyat vardagsrumsfönstret med nya gardiner här på morgonen och nya kuddforal. Sen har jag beställt en sammetsduk i lila till runda bordet. Hösten är ju på intåg så jag passade på idag.

Idag var även Sofia, Sami och barnbarnen hos oss mitt på dagen. Alltid härligt och roligt när dom kommer. Vi åt mat och lekte med barnbarnen. Och vädret var underbart skönt idag så vi kunde vara ute på gården.

Men vad svarar man en liten kille på fyra år som undra var Kaisu var nånstans. Jag svarade det klassiska med att hon åkt till himmelen till alla sina hundvänner. Men så klart då kom följdfrågor som vilken väg hon tog, till vänster eller höger och varför hon dog. Det var en svår nöt att knäcka. Men försökte vara så lätt och ärlig som möjligt. Har ni nångång varit i samma situation och vad har ni svarat.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 328

14 svar på “Barnbarnen på besök mitt på dagen

 1. MåSte bara säga vilket vackert rum!! Så fint herregud ??

  Kul när barnbarn kommer på besök! Hoppas du får en fin kväll! ?

 2. naw ja de är ju för goa de där små ofta så naturligt liksom

  va fint det blevv köpte ju me nya gardiner till vardagsrummet det är ändå kul o ändra lite kram

 3. Verkligen så kul att få in lite nytt i hemmet och fixa i ordning inför hösten ☺️ Tänkte också att jag snart ska ta tag i de här hemma. Mysigt med besök också ☺️

 4. Vad fint ni har det hemma hos er. Så mysigt att barnbarnen kom på besök och att ni åt mat tillsammans. Jag hade nog varit ärlig och sagt precis som du 🙂

 5. Så härligt att sitta på altanen med en kopp kaffe. Hoppas att du kommer igång med din andra bok, kan tänka mig att man sätter högre press på sig själv. Så roligt att dom vill höra en interjuv med dig 🙂

 6. Åh vad mysigt att ha barnbarnen på besök, mycket lek och skratt när barn är i närheten!

  Men fy vad tråkigt att er hund inte finns längre, människans bästavän <3

 7. Tycker du ska ta det som det kommer, släppa tankarna kring prestation, bara vara i nuet och skriv när du får till dig något som du kanske kan använda dig av. Jag tror inspirationen kommer när du minst anar det ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp