Måndag – med mycket arbete

Sitter just nu och njuter på min favorit altan med en kopp kaffe. Har inte druckit kaffe sen i morse så det blir nog en balja här.

Något trött efter jobbet då jag hade fullt upp på eftermiddagen sen måndag ovanpå det. Såklart ingen bra kombination men arbetsdagen gick ju till sitt slut. Måndagar är nog min värsta dag på veckan då helgen har varit och man fått vila upp sig. Sen kommer måndag då man har ett lågt tempo efter helgen så för mig så behöver jag nån dag för att komma igång.

Fick ett utkast av intervjun som VLT gjorde med mig. Som jag godkände. Journalisten återkommer till mig när den kommer ut på tidningen då dagen inte var satt ännu. Det är väldigt skoj att dom ville skriva ett personporträtt, för jag känner mig inte känd på något vis alls. Men tydligen tyckte dom det var intressant då jag skrivit min bok När två världar kolliderar och sen min blogg såklart.

Mitt manus på min andra bok ligger bara och väntar på mig men lusten har inte riktigt varit där men får nog snart ta tag i den så att den blir färdig nångång. Men på något vis tycker jag det är svårare att skriva på min andra bok. För tydligen sätter jag ännu hårdare press på mig att den ska bli snäppet bättre en debutboken.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 343

13 svar på “Måndag – med mycket arbete

 1. Vilken härlig start på dagen ? För mig som jobbar inom vården finns inga måndagar, man jobbar så olika haha!
  Kul att de ville skriva om dig!

 2. Så underbart att sitta ute i solen! Håller med om att måndagar är sega. Tycker alltid de är sega oavsett om jag jobbar eller inte och likaså om jag jobbat helgen och sedan är ledig på måndagen. Jag tror din bok kommer bli bra den med. Lita på dig själv! Du kan, jag menar du har ju redan gett ut en bok.

 3. Så roligt att du har blivit intervjuad av vlt undrar när jag blir tillräckligt känd för det 😉 Vart kan man läsa om din första bok ev köpa den? Jag är likadan är så trött på måndagar det är min värsta dag med 🙂

 4. Så underbart att sitta ute i solen! Va roligt att ha släppt en bok också, de är något jag drömmer om men känner mig inte riktigt 100 med det praktiska.

 5. så roligt var in och kikade lite på din första bok, den lät väldigt spännande. Hoppas du har möjlighet att lägga upp inetvjun här så man kan läsa den skulle vara så kul. <3 kram

 6. Men så mysigt de ser ut att vara.
  Kaffe är en viktig detalj i livet hahaha

  Men så häftig med boksläpp. Har funderat på att skriva en bok oxå men de kostar för mycket o sen verkar de så rörigt med alla människor man ska ha med för att de ska bli rätt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp