Pizza och event i huvudstaden

Fredagar är det gott med Pizza. Fredagar brukar vara makens uppgift med att komma hem med nånting gott ätbart. Och idag tog han Pizzan från jobbet som dom brukar beställa ifrån en pizzeria och får det ditkört till jobbet. Stora pizzor var det så jag fick dela på den då en halva brukar räcka för mig. Pizzan hette Alexander och innehöll skinka, räkor, ost, paprika och champinjoner. Supergott med Pizza.

 

Imorgon ska försöka åka upp till huvudstaden på ett event som jag inte hade koll på. Men Christian skicka mig ett meddelande och han har åkt ända från Helsingborg. Så det känns som jag måste försöka ta mig dit.

Eventet har fokus på hur du kan optimera din livsstil och ha mer balans mellan tid och pengar. Du får en inblick i 5 avgörande delar för att kunna starta en egen verksamhet med de snabbast växande megatrenderna i ryggen. Visst låter det spännande. Vill ni Följa med meddela mig idag. Inträde för gäster kostar 100kr. Jag har plats för tre stycken i bilen och det är först till kvarn som gäller. 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 343

14 svar på “Pizza och event i huvudstaden

  1. Den pizzan ser galet god ut. Den hade jag gärna haft framför mig nu ? Så roligt med ett event, det låter väldigt spännande ?

  2. Mumms vad gott med pizza på en fredag det är inte dåligt. Jag tror jag absolut hade tyckt om den för jag älskar champinjoner på pizza 🙂

  3. åh så mysigt med pizza fredag, när jag var yngre och bodde hemma hade vi lite som tradion i familjen att äta pizza varje fredag det var jätte mysigt <3

  4. Pizza som är så gott jag kommer nog minska på drt. När jag flyttar till min nya lägenhet då det inte finns nån på 5 min ifrån ?

  5. Åh pizza kan ju verkligen vara så himla gott! Va roligt med event också, hoppas ni får de superbra där & att några nappar på att åka med 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp