VLT skrev om mig och finns i tidningen idag

VLT skrev om mig.

Då blev man omtalad i Västerås dagspress VLT idag. Lotta Jansson som även är redaktör på familjesidan som skrev reportaget fick verkligen till det. En helsida med tre bilder blev hur bra som helst. Själv tycker jag det var en ära att Lotta tog kontakt med mig då hon hittade min blogg och ville skriva om mig. Jag länkar inte till artikeln då man måste vara prenumerant på E-tidningen via Mitt Media. Utan jag lägger ut två bilder som ni kan förstora och då går det bra att läsa. Eller ni som bor i länet spring ut och köp ett ex. Själv har jag köpt ett par ex då jag ska skicka till några vänner. Och jag visste inte att reportaget skulle komma ut idag. Utan jag fick ett sms på morgonen av min fina chef på Senior Proffsen som grattade mig!

 
 

Nu ska jag försöka smälta denna roliga dag med att slurpa i mig en kopp kaffe och bara njuta för stunden.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 301

17 svar på “VLT skrev om mig och finns i tidningen idag

 1. Åh va roligt att du är med i tidningen!
  Måste ju kännas jätte spännande!
  Enda gången jag varit med i tidningen var typ när jag föddes… hahahaha!!!

  Hoppas du får en fin kväll,
  Kram kram

 2. Så roligt att du kom med i tidningen idag då kanske du snart blir kändis i länet 😉 Tycker det är bra att dom skriver om dig och din blogg 🙂

 3. Men vad roligt att tidningen gjorde en interju med dig. Kul att få läsa intervjun så här på bloggen. Den var väldigt bra skriven. Nu fick jag också veta vad din bok handlar om. Den låter intressant. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp