Renault bil har vi provkört idag

Oj vad timmarna har sprungit iväg idag. Vi beslöt att åka in till en bilfirma idag och titta på en bil till mig som vi provkörde. Så på förmiddagen blev det snabbt in i duschen då dagens planer blev ändrade. Fick på några slarvor som jag drog fram i klädskåp. Kan nog säga att det blev dagens outfit i all brådska.

På plats så gillade jag bilen som var en silverfärgad Renault Twingo. En liten och smidig bil hade det varit till mig. Och det var roligt att köra den. Men vi velade och velade så vi kunde inte bestämma oss. Får nog fundera tills på måndag och provköra den kanske en gång till om den finns kvar då. Men vi var hos några andra bilhandlare också men hitta inge intressant i bilväg.

Men tänk vad hungriga vi blev efter all bilsökning så vi beslöt att äta på en ny restaurang idag som vi aldrig besökt tidigare.

 

På Pärlan åt vi Shish kebab. Min make åt med ris och jag med stripes.

 
 

Lunchen var över på restaurangen så det var ganska folktomt och det var ganska skönt att sitta och äta den goda maten i lugn och ro.

 
 

Vi satt och diskuterade om Renault bilen och försökte väga för och nackdelar då vi har ingen erfarenhet av av franska bilar. Men vi kom fram till att franska bilar är sköna att köra. Så kanske det blir en fransk bil i vårt bilstall.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 301

14 svar på “Renault bil har vi provkört idag

 1. Ligger denna restaurang i Västerås? jag tror jag aldrig har sett den, maten ser iaf god ut hoppas du kan komma fram till något beslut angående bilen 🙂

 2. Renault bil tror jag är bra. Jag har för mig att min son har en sådan och han är väldigt nöjd med sin bil.
  Vedugnspizza låter gott, även om Ni inte åt just detta. Läste på skylten som du fotograferade.

  Ja detta med att tänka på bilköp och dess för och nackdelar kan säkert göra en hungrig! All lycka till med bilköpet!
  Önskar dig en fin vecka!

 3. Men vad roligt att provköra bil! Minns när jag och maken skulle köpa bil. Vi kollade på nästan 20 st och så valde vi fel i slutändan ändå. Nu har vi dock en bil som verkligen blev rätt. Så god maten ser ut, aldrig testat shishkebab.

 4. Jättefina kläder och så kul att få en egen bil. Det hade jag för 100 år sedan och nu är vi helt bilfria och frustrerade. Det blir bil så småningom men nu hyr vi när vi behöver.

  Maten såg jättegod ut. Vilka kul figurer där på restaurangen

  Ha nu en fin torsdag
  kram från
  Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp