Yrke: influencers läs boken och få tips och idéer

Medan köttgryta står och puttrar på spisen. Tänkte jag skriva några ord om boken som jag läste i söndags. Skrev ju på Facebook att jag säkerligen kommer att göra det.

Men först vill jag bara säga att vi som bloggar och har samarbeten så kände jag att fick bekräftelse på ganska mycket som jag inte tänkt på och att det finns nånting som jag gör rätt. Tror att denna bok skulle passa många bloggare som vill ha eller har redan samarbeten på sin blogg. Kanske kan jag börja kalla mig influencer. Jag har ett samarbete med ett medieföretag där jag får mina flesta samarbeten men en och annan företag tar kontakt med mig direkt.

Boken jag pratar om är skriven av Linda Hörnfeldt och vi som bloggar känner nog igen henne eller hört nånting om henne. Boken Yrke:Influencer en bok som handlar om hur du gör karriär på nätet.

 

Förutom allt som jag redan gör idag så fick jag många andra tips och idéer att pröva vingarna med. Linda skriver på ett sätt i boken så att det är väldigt lätt att förstå hur hon menar och man får ganska många aha så ska man naturligtvis göra.

 

Linda är själv bloggare, vd och grundare av intresseorganisationen Influencers of Sweden hon är även aktiv på Youtube, Instagram och Twitter. Denna bok måste ni bara läsa om ni ska börja med samarbeten finns så mycket läsbart i den. Vad sägs om varumärkesstrategi, hitta din nisch, bloggen, publiken, affärsmodeller och våga sälja och mycket annat. Jag köpte min bok på Bokus och den var värd pengarna och mycket läsbar.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 301

19 svar på “Yrke: influencers läs boken och få tips och idéer

  1. Den boken var jag inne på att köpa när den kom ut. Men det blev aldrig av. Så roligt att du har ny tips inför din blogg. Sånt är ju alltid roligt 🙂

  2. Låter som en riktigt bra bok, framför allt att höra ifrån någon som verkligen kan sin sak 🙂 jag har haft lite samarbeten men all tid bra att få lite tips!

  3. Bra tips, boken verkar vara väldigt bra 😀
    Själv är jag med i 4 sidor tror jag samt att kunder hör av sig själv.
    Influenser kan du nog kalla dig men vet att det är ett väldigt känsligt ord för många

  4. Men vilken intressant bok! Den måste vara ganska ny på marknaden va? Visste inte om att den fanns. Låter som att den är riktigt bra dessutom – så det där får man kanske kika in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp