ArtZeven digital konst av min vän

Prata för en stund sen med min nyvunna vän i Stockholm på telefon. Hannele  Kauranen Karlsson heter hon. Hon är konstnär och en så trevlig, härlig och ödmjuk tjej. Hon bor i vår vackra storstad. Tänkte jag skulle visa hennes digital konst som hon gör. Det är mycket vackra bilder med tänkvärda texter. Hon använder både svenska och engelska i bilderna. Så det är bara att välja bilder efter språket man föredrar. Vill man kan man beställa från henne men det kommer vara svårt att välja för man vill ha alla. ArtZeven heter hennes konst. Och visst skulle det vara roligt att äga en eller flera av den här unika konstarter. 

Ni som undrar vad digital konst är för nåt så ska jag se om jag kan förklara kortfattat.

Att skapa digital konst

Denna konstform är konst skapad med en dator som hjälpmedel. Detta kan göras på många olika sätt. Bilden kan modelleras i 3D och renderas, skapas med hjälp av vektorer eller målas på traditionellt vis med hjälp av ett digitaliseringsbord eller rentav en enkel mus.

Att lära sig ta fram digital konst kan ta tid men resultaten man kan uppnå när man förstår begreppen är kreativt givande. Fotografering är en typ av digital konst som också är ett bra exempel på vilken tid och hur mycket arbete som kan krävas för att ta fram en bra bild. Vissa naturfotografer exempelvis kan vänta i flera timmar på att fånga den perfekta bilden.

Du hittar Hanneles konst på hennes Facebook ArtZeven

Och Instagram ArtZeven

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 301

14 svar på “ArtZeven digital konst av min vän

 1. Men så vackert! Kanske inte min grejer med konst haha! Men tyckte verkligen bilderna var fina!
  Coolt med digitalt konst 😍

 2. Så fin konst som hon gör. Det är verkligen svårt att välja ut en. Alla är ju lika fina. Jag visste inte att det fanns något som heter digitalkonst. Kul att få lära sig något nytt 🙂

 3. Digital konst är lite annorlunda ocv unikt, kul att se. Och väldigt kul stt hotta vänner som vuxen, jag har fått några nyare vänner nu när jag är mellan 35-40 och det är underbart att hitta varande så sent ändå ♥️ Vänner för livet

 4. Wow så häftigt hade ingen aning om att man kunde göra digital konst så. Är ju inte jätteintresserad av konst men detta skulle jag vilja gå och se på. Vet du om hon har utställningar? 🙂

 5. Men vilken häftig konst hon gjort. Så annorlunda och unikt. Kul att det finns så många olika sätt som hon kan göra dessa tavlor på. Jag hade aldrig kunnat rita något med bara datormusen till hjälp.

 6. Wow så häftigt!!
  Coolt när man hittar sin egen grej och kör på det!
  Jag kan knappt rita ett hjärta i paint på datorn… det där måste verkligen vara tidskrävande!

  Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp