Sniph kan du prenumerera på din favoritdoft

Gillar ni parfymer, ja det gör ju jag. Idag fick jag hem min lilla behändiga flaska från Sniph. En bra storlek att ha i handväskan och mängden ska räcka i en månad. Men min lilla flaska ska nog räcka mer en en månad då jag mest använder parfym på helgerna. I mitt arbete går det inte att ha parfym då jag arbetar ute hos kunder varje dag.

När jag köpte min parfym från Sniph gjorde jag ett parfymtest för att se vilken parfym som skulle passa mig bäst. Och sen kan man prenumerera på sin favorit och då får man hem den lilla flaskan en gång i månaden.

Parfymen som skulle passa mig heter UNE NUIT NOMADE – SUMA ORIENTAL EDP

Doften kryddor från marknaden når dig. Patchoulin är kraftfull, men mjukas upp av läcker tonkaböna, spetsad med vällagrad rom. Sensuella träslag är lika släta som den polerade mahognyn i stolen du sitter på. Det parisiska Une Nuit Nomade skapades med olfaktoriska resenärer i åtanke. Dofthusets grundare tycker att bära en ny parfym kan vara lika omvälvande som att resa.

Känner verkligen faktiskt att det blev en fullträff med denna parfymdoft. Gillade den direkt när jag luktade på den.

Sniph hittar du HÄR

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 343

15 svar på “Sniph kan du prenumerera på din favoritdoft

 1. Men åh kul du tipsar ! Denna skulle man ju ha i sin handväska verkligen! Avis! Tror jag ska beställa hem en! 😍😍

 2. Men så smart att kunna prenumerera. Jag använder inte så mycket parfymer men det låter helt klart som en bra tjänst Roligt att doften blev en riktigt fullträff för dig!

 3. Har sett sidan någonstans och sidan verkar faktiskt vara riktigt bra 😀
  Får ta tag i de och in o titta på vad de har 😀

  Riktigt bra tips eller det är ett samarbete du fått?
  Oavsett så riktigt bra 😀

 4. Har inte hört talas om sidan men jag älskar parfymer precis som du, jag tycker om att ha det på mig. Så du är inte ensam om att tycka om parfym 🙂

 5. Det har jag aldrig hört talas om, men så bra om man använder parfym. Jag använder inte det då det är förbud mot parfym på vår skola… Det och nötter.
  Men för den som använder måste det vara super att få hem så där.
  Ha en toppenhelg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp