Bloggportal och ny bil Toyota

Hipp hipp hurra då bloggar jag på Blogbiz från och med idag. Blir en spännande tid framöver. Men det ska bli kul att blogga från ny bloggportal. Som sagt denna bloggportal är helt och hållet ny.

I helgen blev jag med en Toyota Starlet. Min Polo ska skrotas nu då den har så många fel så det var lika bra att köpa en nu bil… Ja inte sprillans ny utan en mycket välvårdad begagnad bil. Lite tjejig tycker jag den är och mer tjejig blir den när jag får hem min dekaltext som jag har beställt på min webbadress. Den blev i silverfärgad då dekor listen på bilen går i silverfärg. Bilen har läcker grön färg eller kanske den går mera i turkos. Hoppas nu att min Toyota is fantastic.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 301

19 svar på “Bloggportal och ny bil Toyota

  1. Kul med ny portal! Jag skulle aldrig kunna byta eftersom jag inte skulle fatta något av nån annan! Men man lär sig väl !

    Kul att skrota bilen. Ändå tråkigt! Tycker det bilarna är super söta 😍😍

  2. Så spännande med en ny bloggportal. Vilken fin bil som du har köpt. Jag tycker att bilen ser turkos ut 😛 Du får mysinreda bilden lite mer så blir den mer tjejig 😛

  3. Vad kul att du börjat blogga på en ny bloggportal. Har aldrig hört om denna nya, hur fungerar portalen? och grattis till din nya bil 🙂

  4. Kul med en ny portal jag har bytt en gång tidigare, började på vi med barn men är på nouw idag. Sugen på att byta igen men det är mycket meck och för mig är det viktigast att set är en bra att vilket jag tycker är det bästa där jag är idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp