En helt vanlig dag

En bra nystart med Blogbiz

Med den nya portalen så kände jag att min blogg behövde förnyas med ett nytt tema. Och det kändes verkligen att jag fick till det och fick med allting som jag ville skulle synas när man klickar in sig på den. Till och med en fin länk till min Beauty Shop och kontakt uppgifter och ovanpå det sociala ikoner. Det var inte illa det så det känns så bra med starten av nya portalen Blogbiz.

Ett sådant där kortaste blogginlägg idag men behöver en paus då jag jobbat några timmar med bloggen.

Ha det så fint härliga ni så ses vi snart igen!

 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *