Pärla har fått snygg reklamtext

Min lilla pärla har fått sin reklamtext på min webbadress. Jojo har inte haft bilen länge men jag gillar den verkligen så visst har den blivit min pärla. Och det blev så snyggt med reklamen och fonten som jag valde… Visst blev det bra?

Tänk vad jag tycker att dagen har gått fort fast jag steg upp tidigt för att titta på Formel 1. Har haft att göra hela dagen och var även en sväng in till staden då mjölken var slut. Brukar alltid köpa flera liter mjölk och ändå tar det slut så snabbt. Det är konstigt det där att den tar slut så fort.R

Redan måndag imorgon och ny arbetsvecka och den är full med arbete och tur är väl det så man har nånting att göra i veckorna.

Blir ju så glad när jag får läsare som kommenterar så fint här på min blogg och skriver rakt ut att man gillar min blogg. Det värmer verkligen i hjärtat. Jag försöker med att titta in hos alla bloggare som jag följer i min blogg app och ibland så lägger jag till nån ny blogg som jag tycker verkar rolig och intressant att läsa. Så jag har ganska många bloggare nu som jag följer. Men det är inte alltid som jag hinner kommentera era bloggar men jag läser er varje dag.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 328

10 svar på “Pärla har fått snygg reklamtext

 1. Fint det blev på pärlan!
  Helgerna går ju alldeles för snabbt, eller hur?
  Nu är ju jag “ledig” ett par veckor till men ändå.
  Mysigt att få kommentarer och uppskattning!

  Ha en fin söndagskväll
  Kram

 2. Jag tycker det ser super ut, jag hade liknande på bilen jag hade innan fast med min Instagram.
  Veckorna och dagarna bara flyger iväg nu, inte alls redo för måndag.

 3. Woow de blev verkligen snyggt på din bil 😀
  Tiden flyger iväg
  Va roligt, alltid kul när man ser att läsarna har läst allt och inte enbart den första raden 😀

 4. Vad fin bilen blev med sitt tryck på tycker bilen verkligen blev fin och jag tror verkligen den passar dig. Visst är det konstigt att mjölken tar slut så snabbt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp