En helt vanlig dag

Söndagssteken mitt i veckan

Söndagssteken mitt i veckan. Det går det också. Igår när jag kom från jobbet på eftermiddagen hem och fick i mig lite kaffe så kände jag sån lust att kocka. Så det blev en stek med grönsaker och rotfrukter i min nya gjutjärnsgryta. Samtidigt som jag kände för att fira att Blogbiz har kommit igång. Kan jag fresta era smaklökar med den saftigaste välstekta fransyska och naturligtvis med franska kryddor, finpotatis och gräddig kantarellsås. Dukades förstås på matsalsbordet i vardagsrummet. Ni må förstå att vi njöt till fullo…jojoo fina söndagssteken blev lyckad. 

Imorgon blir en fullspäckad dag både med arbete och nöje. Ni vet ju alla som följt mig här på bloggen att jag ska till Örebro på en föreläsning på eftermiddagen. Mer om det kommer senare.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

23 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *