Söndagssteken mitt i veckan

Söndagssteken mitt i veckan. Det går det också. Igår när jag kom från jobbet på eftermiddagen hem och fick i mig lite kaffe så kände jag sån lust att kocka. Så det blev en stek med grönsaker och rotfrukter i min nya gjutjärnsgryta. Samtidigt som jag kände för att fira att Blogbiz har kommit igång. Kan jag fresta era smaklökar med den saftigaste välstekta fransyska och naturligtvis med franska kryddor, finpotatis och gräddig kantarellsås. Dukades förstås på matsalsbordet i vardagsrummet. Ni må förstå att vi njöt till fullo…jojoo fina söndagssteken blev lyckad. 

Imorgon blir en fullspäckad dag både med arbete och nöje. Ni vet ju alla som följt mig här på bloggen att jag ska till Örebro på en föreläsning på eftermiddagen. Mer om det kommer senare.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 349

22 svar på “Söndagssteken mitt i veckan

  1. Vad roligt att din bloggportal har kommit igång nu. Så god den steken ser ut, klart att man får lyxa till det med söndagsstek mitt i veckan. Så spännande med en föreläsning:)

  2. Men wow vad gott det ser ut! Kan du inte lämna recept ?? Vill gärna ha det såg as gott ut 😍😍 hoppas du haft en bra dag!

  3. Men åh så gott! Jag älskar verkligen stek. Så galet gott ju och den där grytan du gjorde skulle jag gärna ta receptet på. Ser fantastiskt gott ut! Ni gjorde rätt i att fira tycker jag.

  4. Men oj va himla gott det ser ut och låter! Så längesen jag åt stek nu men det är ju verkligen oerhört gott 😀 Kul med föreläsning imorgon!

  5. God mat kan man äta alla dagar i veckan!😄 Det var väldigt längesen jag åt söndagsstek, men när jag såg denna serverad med favoritsåsen kantarellsås – ja då fick jag lust att kocka lite med gjutjärnsgrytan jag också😄

  6. Oj vad du frestar mig nu det börjar verkligen vattnas i munnen på mig nu hehe. Kan tänka mig att detta var gott. Bjud gärna in mig nästa gång 😉

  7. Men gud så gott de ser ut, och va mysigt med ett middagsbord i vardagsrummet så man kan äta där ibland 😍😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp