En helt vanlig dag

Julmagasin och första brasan

Hösten första brasa och julmagasin. Nu njuter jag som bara jag kan och det är så skönt att mysa framför den första brasan. Vi eldar hela höst och vinter men den första brasan är alltid så njutningsfull sittande i fötöljen framför brasan med en kopp kaffe.Julmagasin

Köpte mig Hus&Hem julmagasin

Undrar om jag har ett sjätte sinne för när jag börja bläddra i julmagasinet så visade det sig att en vit jul ska det vara i år. Och jag som redan hade bestämt mig för att dekorera julen i vitt. Och i det tidigare inlägget som jag skrev så berätta jag att jag beställde ljusa julgardiner. Granris brukar jag ha hängande på vår eldstad men jag har aldrig provat att snöspraya den. Ej heller har jag hängt kulor i den. Så i år ska jag piffa upp granriset så att det verkligen ser juligt ut.Julmagasin

Julmagasin

Julmagasin

Nu fanns det en hel del att läsa och många tips och idéer fick jag. Plus en massa recept på kakor. Så det blir nog att bläddra i den flera gånger då jag bara brukar köpa mig ett julmagasin varje år. Och i år blev det från Hus&Hem.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *