Idag är ingen vanlig dag

Hipp hipp hurra idag är det ingen vanlig dag. Ja just det är min födelsedag. Dagen har varit lugn och skön och många grattisar. Efter jobbet åkte jag och köpte en prinsesstårta som jag tänkte vi kunde ha till eftermiddagskaffe. Brukar inte fira våra födelsedagar i nån större utsträckning utan bara när vi fyller jämt. För 56 år sen kom jag till den här världen och idag vet jag vad mitt livssyfte är efter många års sökande efter svar och undran. Mitt liv har speglats av min hjälpande hand. Det har alltid varit mitt livssyfte att hjälpa andra. Och på något vis har jag alltid fått nånting tillbaka så som glädje och nöjdhet att jag kunnat bistå hjälp. När vi pratar om hjälp så handlar det inte om att givit bort materielt eller pengar utan att jag med min livskunskap har betytt mycket för andra personer då jag i min omedvetenhet har coacha.

Idag

Min kära make kom hem med smörgåstårta, blomma och ett doftljus som doftade härlig ros.

Så här på kvällskvisten har vi verkligen mumsat.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 343

8 svar på “Idag är ingen vanlig dag

  1. Tyvärr missade jag din födelsedag så jag Gratulerar i efterskott. Hoppas. Vilken fin tårta och vad bra att du delat med dig av livskunskap och vänlighet till folk. Sånt är väldigt viktigt och behövs mer av i samhället. Hoppas du fick en toppenfin dag

    kramar från
    Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp