En helt vanlig dag

Lilla jul firar vi idag

Lilla jul är en fin tradition som vi finlandssvenskar firar varje lördag före 1 advent. Är precis som namnet antyder en försmak av julen. Vi tar in en gran som inte är högre en 1 meter och pyntar den som vanligt med kulor och glitter. En liten julklapp delas ut som inte behöver vara köpt utan kan vara nånting man har gjort. Till julafton byter vi ut granen till en större. Denna tradition tycker jag nästan är roligare en själva julafton. Och i år är det extra lyckat när den första snön kom igår och julmarknader pågår under dagen. Och sen firar vi denna tradition på kvällen.

Glad lilla jul! ?

Lilla jul

Bild Pinterest

 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *