En helt vanlig dag

Jansson frestelse lättlagad med pommes frites

Idag blev Jansson frestelse gjord och senare i kväll ska jag göra kolrotslåda. Men i år var jag lat då jag inte skala och strimla egen potatis. Utan använde tjocka stripes. Lätt och smidigt. Och detta recept kommer från TV programmet Gokväll. Tycker denna Jansson frestelse smakar lika bra som om du skulle haft din egen skalade potatis.

Jansson frestelse

Här kommer receptet!

 • 1 st
  stor gul lök
 • 1 påse(ar)
  pommes stripes, 900 g
 • 2 st
  stora burkar ansjovisfilé, à 125 g
 • 3 dl
  vispgrädde
 • 1-2 dl
  mjölk
 • 2 msk
  ströbröd

SÅ LAGAR DU

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *