En helt vanlig dag

Juldukning med enkel servettvikning

Att få till en juldukning som är enkel och fin behöver inte vara så avancerat.

Juldukning

Jag använder min gamla fina servis som passar till olika tillfällen. Den är som sagt mångsidig. Den brukar jag använda vid olika bjudningar året runt. Och tycker det är bra med en servis som kan användas till så många tillfällen. I denna juldukning som gjorde pricken över iet vek jag servetterna som en julblomma och lade tre nötter på mitten och istället för att dekorera bordet med granris så får dukningen prydas med lyktan och tomten. För jag behöver plats på bordet för skålarna som en del av maten ska finnas i. Lätt som plätt och jag brukar alltid göra juldukning på kvällen före julafton för på julafton ska maten förberedas och då finns inte tiden. Vill man vika servetterna som en julblomma finns det många videos på Youtube som visar hur man gör. Och det är lätt att göra.

Juldukning
 

Nu hoppas jag ni får en skön uppesittarkväll med massor med mys och att ni får en underbar härlig god jul!

 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *