En helt vanlig dag

Nyårsdukningar testat några dukningar

Enkel nyårsdukning

Tänk att vi kommer in på ett nytt år och jag känner mig förväntansfull. Så förfäntansfull att jag var tvungen att prova några nyårsdukningar. Tog mig några timmar här nu på morgonen. Först prova jag att duka med ljusa färger och lite guld men gillade inte alls det. Och sen i silvrigt men det blev inte alls bra. Sen hitta jag svarta ljus i min låda som jag förvarar dom i. Tog även fram min lila sammetsduk och glasen som går i lila med blå fot. Tillsammans med min fina servis och den svarta fjäder halsduken blev det riktigt snyggt. Lite guldstjärnor och guldband så det blev lite upp piffigt. Och såklart trumpeter finns med. Blev faktiskt riktigt festligt. Nyårsdukningar är roliga att göra.

 

Nyårsdukningar

Den här servettvikningen är superläcker och lätt att göra. Vik den bara fram och bak och vik den sen på mitten.

 

Nyårsdukningar

Fjäder halsduken som en rund ring och ljusen på mitten.

 

Nyårsdukningar

Det här blev jag nöjd med och det behövdes inte så mycket för att bli festligt.

Så nu har jag nyårsdukningen färdig och kan istället lägga mitt krut på nåt annat istället.

Nyårsdukningar

Har ni funderat på vad ni ska servera till nyårsmiddagen. Just nu håller jag på att leta på nätet efter nånting som ser gott ut och ett recept som inte är allt för avancerat. Skulle gladeligen bli glad med tips från er fina läsare.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *