En helt vanlig dag

Det lätta är smidigt och gott ibland

Ibland är det skönt och enkelt med nånting smidigt och lätt att göra i matväg när man har jobbat en hel dag. Var på jobbet redan vid 7 tiden imorse och varit igång hela dagen. Så kände inte för att göra nån avancerad mat än stekt korv med ägg som serverades till en sallad och vitt bröd. Den här veckan lär man nog bli dagvild för det kändes som måndag fast det är tisdag. Veckan lär ju också gå fort då denna arbetsvecka är en dag kortare. Under min lediga dagar har jag beställt 3 stycken posters i A4 format och som jag tyckte var jättesnygga. Fick meddelande att de är på väg så jag lär få dom den här veckan verkar det som. Får visa dom sen när jag fått dom och ramat in dom i ett senare inlägg. Hoppas dom är lika snygga som de var på bild och att jag valde rätt.

Nu måste jag stiga upp från min sköna fötölj och få nånting gjort här på hemmaplan. För det jag kan göra idag slipper jag imorgon. Så ha det så fint alla fina ni.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *