En helt vanlig dag

Fredag och lite uppdateringar

Fredag och riktig skön myskväll här. Bastubadet är avklarad och det kändes skönt. Här har det blivit att vi bastar varje fredag kväll. Efter en hel arbetsvecka är det härlig avkoppling och man går ner i varv.

Helgen har vi lite planer fast lördag blir nog ganska lugn förutom att skriva några samarbeten som jag har på gång. Men på söndag ska vi på en lägenhetsvisning och det ska bli riktigt kul och spännande. Kommer ni håg att jag skrev om att vi nästan blev med valp för några dagar sen. Så jag tänkte uppdatera hur det ligger till. Vi var ju och mötte dom på en parkeringsplats men vi kände då lite olustigt med en försäljning på en sån ovanlig plats för en försäljning av en valp. Det här var på söndag och nån timme efter vi hade kommit hem så var annonsen borta på blocket. Antingen fick dom valpen såld och det var även nån i från Västerås trakten som också leta efter en valp och just den rasen, Sibirien Husky är en ras som man måste vara helt på det klara att det är en krävande hund. Fast jag kan fundera lite hur sannolikt det var eller om det var nåt skumt med det hela. Vi bad även att få komma hem till dom den här helgen för att se valpen i dennes hemmiljö. Men vi har inte hört nånting från dom.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *