En helt vanlig dag

Bröd och samarbete

Vi har inte ännu fredagsbasta, tiden drog ut lite här på kvällen då vi fotograferade för ett samarbete på Instagram. Ett roligt och ett samarbete som kan göra skillnad. Ni kan kika på samarbetet HÄR.

Har en vän som har hus på Åland och han brukar åka dit ofta. Nu ringde han idag från Åland för han blev lite osäker på om brödet var rätt som han skulle köpa till mig. Mycket riktigt så var det rätt bröd som han hittat. Men när det stog på finska perunalimppu blev han tydligen lite osäker. Potatislimpa är världens godaste mörka bröd, ett bröd med en mild smak och lite sötma. Är ni nångång på Åland eller i Finland då kan jag varmt rekommendera att ni smakar på brödet. För tycker man inte om mörkt bröd så är det här brödet så där lagom mörkt och lätt att tycka om.

Jahapp nu blev klockan väldigt mycket så bastun för vänta tills imorgon men vi har iallafall laddat inför bastun med dricka och lite smått gott… Vi fortsätter med fredagsmyset och hoppas ni alla får en underbar kväll.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *