En helt vanlig dag,  Våran hund Chelsea

Vi har blivit med valp

Något trötta blev vi igår efter turen ända ner till Småland. Vi kom hem sent på kvällen men ack vilken underbar dag. Det var inte så svårt att välja ut våran valp och vi fick även träffa båda föräldrarna till valpen. Vi tog beslutet att välja ut en av de sex tikarna som var kvar. Men nästan att vi var på väg att ta två. Och dom båda valparna som det stog emellan hade båda teckningar från mamman alltså mer lik en kopov med prickarna ovanför ögonen. Vi tog den som hade mest tydliga prickar och den verkade vara orädd och framåt och jag gosade en bra stund med den.

Vi tog även ett snabbt beslut att välja namn på valpen som även kommer stå i hennes papper när vi satt och fika. Och det kändes att valpen var en Chelsea. Jag tycker och känner att namnet Chelsea är ett coolt namn på henne. Och namnet kan anknytas till egenskapen lättskött. Men det får tiden visa hur lättskött och lättlärd hon är. Chelsea kommer vara 9 veckor när vi hämtar hem henne. Vi är så glada att vi äntligen har blivit med hund igen och vårt liv kommer åter igen bli mera aktivt. I LOVE IT!

Blev så betuttad i Chelsea. Världens sötaste lilla tjej.
Det här är pappan Haddock. En ståtlig Karelsk björnhund.
Och det här är mamman Bella. Hon hade sån koll på sina valpar och var duktig med att sköta om dom. Hon är en renrasig Slovensky kopov.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

9 Comments

 • nettiz

  nettiz

  Grattis till valpen !
  Jag har själv tre hundar och haft en del under åren!
  Har varit aktiv hundutställare, men har nu sällskapshundar.

 • Nettis

  Hej.
  Grattis till den fina goa valpen. Jag tittade in här för att jag söker ett forum, där jag kan prata om att skriva böcker.
  Jag är en första gångs skrivare, och jag är verkligen fast i det och fullständigt underbart.
  Jag håller just nu på att skriva en självbiografi, därav sökande efter passande forum men även för att byta lite erfarenhet som kan ge mer idéer till boken. 😃👍
  Ha det gott och hälsa Chelsea så mycket! 😃👍

  • anitabirgitta

   Tack Netti. Vad roligt att du skriver din självbiografi. Själv älskar jag att skriva och tyckte det var jätteroligt när jag skrev min för en större publik. Just nu har jag ett betal inlägg på min blogg med tips på hur man skriver en. Plus att jag även nu lägger ut ett kapitel varje söndag från biografin. Man skapar ett konto på Exodox och väljer vilka inlägg man vill låsa upp för endast några få kronor. Ha en fin dag och ett litet tips “Ge aldrig up”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *