En helt vanlig dag

En underbar dag!

Åååå gud så härligt väder vi haft här idag. Jag riktigt njöt till mer än 100%. Chelsea har fått vara ute mest hela dagen så hon blev jättetrött senare på kvällen och sov som en stock. Vi har under dagen snyggat till på våra altaner. Och det känns så skönt att vi nu kan börja använda och kunna njuta på dagar och kvällar på dom.

Den här stegen har följt mig i många år. Hade den tidigare som en inredningsdetalj i mitt kök i vårt förra hus. Men nu tycker jag den passar så bra på ena altanen.

Imorgon ska elstängsel sättas upp för att Chelsea ska veta var gränsen är. Idag har hon vågat lite mera med att springa iväg utanför gården och ett elstängsel sätter stopp för det.

Hela veckan kommer jag ha mycket tid med att fixa och vårstäda gården och det är bäst att passa på då det lovat bra väder för det. Just nu har vi alla intagit soffan. Något trötta efter all frisk luft vi fick idag.

Summering av denna sköna måndag måste ju vara Alla sköna vårkänslor som jag fick…. Härligt, Härligt.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *