En helt vanlig dag

Härligt med sommarvärme

Skönt sommarväder vi haft nu i några dagar. Här på hemmafronten har det inte blivit så mycket gjort. Utan Chelsea upptar hela vår tid. Och varje dag har vi åkt iväg antingen till Björnö eller Johannesberg. Det har varit riktigt skönt med våra promenader och träffat en massa trevliga människor. Igår träffa vi två tjejer som tyckte Chelsea var så söt så det blev några selfie bilder med Chelsea. Sen att den ena tjejen var livrädd för hundar blev ju lite extra roligt då hon igår vågade för första gången klappa en hund då hon blev så förälskad i Chelsea. Och Chelsea är ju världens sötaste och snällaste valp som igår hitta en napp som hon blev fullt upptagen med. Den släppte hon inte i första taget.

Då är mina betalinlägg uppe igen. Tog lite mer tid att uppdatera men nu är det gjort. Man låser upp inläggen för några kronor.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *