Samarbeten

Sneakers sköna och snygga

Samarbete med ICEBUG

Nu har jag verkligen fått underbara skor hemskickade till mig. Dessa sneakers är både snygga och otroligt bekväma. Har använt dom i flera dagar och blir bara nöjdare och nöjdare. Klart att dessa sneakers har blivit mina favoriter.Sneakers

Dom finns i fyra olika färger och jag valde svart då svart kan du ha till så många andra färger. Men är otroligt sugen på att klicka hem dom rosa också. Denna sneaker passar för dig med en aktiv livsstil. Vattenavvisande läder som formar sig efter foten och bara blir snyggare ju mer du använder det.

Sneakers

Företaget ICEBUG är dessutom ett klimatpositivt företag. De utsläpp dom orsakar kompenseras till 200%. Med andra ord är Loe som skon heter ett riktigt bra val.

Sneakers som alla aktiva tjejer oavsett ålder bör ha i sitt skoskåp. 

Sneakers

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *