En helt vanlig dag,  Våran hund Chelsea

Agility redskap till Chelsea

Agility redskap

Hade barnbarn här från i med igår och dom åkte hem för en stund sen. Allting brukar gå superbra när dom ligger över. Stella hon slockna redan strax före 9 igår kväll och Liam strax efteråt. Och de sov ända till 9 i morse. Skulle tro dom får mycket frisk luft när de är här. Bus och lek varje sekund gjorde väl sitt också.

Agility

Agility På tal om bus och lek så har Chelsea fått agility redskap som hon gillar skarpt. Hon älskar att springa runt våran runda rabatt så vi placerade agility redskapen runt den. Tunneln gillar hon mest av allt och Chelsea tycker om när hon får visa att hon kan och aktiveras. Tränar man nånting nytt med henne brukar ta cirka 5 minuter innan hon fattar galoppen.

Dessa agility redskap köpte min make på Lidl i torsdags då de detta erbjudande gällde från den dagen. Och det verkar vara bra kvalitet på dom.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *