En helt vanlig dag

Syrran, Lisa och Harry på besök

Idag fick vi besök av lillasyster med dotter och deras hund Harry. Harry och Chelsea går jättebra ihop. Dom har lekt hela dagen och när dom blev trötta vila dom ihop. Mitt på dagen grilla vi korv som vi åt med fransk potatis och sallad. Och efter det börja vi måla vårt staket. Så nu har vi bara en strykning kvar på baksidan plus stolparna. Syrran och Lisa tyckte det var jätteroligt att måla så dom vill komma i kommande vecka och måla mera. Fort gick det också tror vi målade färdigt på mindre än två timmar. Efter målandet tog vi en behövlig fika med fikabröd som dom hade med sig. Det är alltid skoj när syrran kommer besök för ofta sätter vi igång med nånting som behöver göras här på vår gård.

Kommande vecka blir en intensiv arbetsvecka. Så imorgon ska jag planera in lite struktur i arbetstimmar. På onsdag ska jag på möte i Stockholm och på torsdag möte i Uppsala. Veckan kommer troligtvis rusa i all hast men med lite struktur ska det nog flyta på bra.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *