En helt vanlig dag

Raggar duschen när tid inte finns

Oj vad vi målar och målar hemma hos oss och det finns jättemycket kvar att måla. Blir väl att fortsätta nästa sommar med det som inte blir färdigt i år. Men snyggt blir det. Väntar även på en lastbil som ska komma med 4 ton gårdssingel i dagarna och jag hoppas dom kommer före helgen. För det blir massor med jobb med att skyffla ut all sten på garageuppfarten.

Just nu har jag bråda dagar och då hinner jag inte riktigt med mig själv. Så ibland när jag har riktigt bråttom på morgonen så hinner jag inte duscha utan då brukar det bli den där raggar duschen… Och maken brukar skratta och säga “jaha blev det raggar dusch idag” skvätt med lite vatten. Imorgon ska jag vara i Eskilstuna tidigt på morgonen för sen på eftermiddagen måste jag vara tillbaka i Västerås. Och på kvällen måste jag jobba med mitt arbete för Blogbiz. Brådis i morgon med andra ord.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *