En helt vanlig dag

Träff med Katarina medium

Det är alltid roligt att träffa bloggare som man har kontakt med. Idag var jag till Katarina (Katarina medium) Vi hade kontakt under dagen då hon behövde lite hjälp med SEO biten på sin blogg. Vi kom underfund med att vi inte bor så där långt ifrån varandra. Och visa praktiskt på plats hur SEO fungerar i WordPress är ju lättast.

Så på eftermiddagen tog en tur till henne. Och det var första gången som jag mötte henne personligen och det var både roligt och spännande att möta en ny bloggare. Katarina tyckte jag var en lättsam person att prata med och jag fattade tycke för henne. Pssss det blev några skratt i varandras sällskap.

Spännande grejer på gång

Hon berättade om lite olika grejer som hon har på gång och ett av dom är webb tv. Så det ska bli roligt att följa henne. Många av er har säkert hört talas om Katarina Medium då hon arbetat minst 30 år som medium och gör det fortfarande.

Hon och hennes make bor väldigt naturskönt på landet strax utanför Kolsva med en väldigt fin utsikt över en sjö. Hennes blogg hittar ni HÄR besök den för hon skriver om väldigt spännande ämnen.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *