Samarbeten

Badrum med inspirerande från Kakelpalatzet

Vårt badrum

One Day, One Day, vill jag att vi renoverar vårt badrum. Då vill jag ha snygg badrumsinredning som är både praktiskt och snygg. Vi har i idag typiskt 70-tal stil med orange vävmålning i fiskbensmönster på väggarna. Inte så snyggt.

Vi fick tips från en tjej som jobbade med badrumsinredning för ett tag tillbaka. Hon såg direkt vad som behövdes göras för att det skulle bli mera rymligt och praktikts. Tipset var att man skulle flytta på duschplatsen till andra sidan på hörnet och sätta tvättmaskin och torktumlaren där duschkabinen står idag. Tvättfat vid långväggen. Kanske ett lite större ingrepp då brunn och rör måste flyttas men kan vara värt det. Sen vill jag att vårt badrum ska ha en stil som passar till vårt boende på landet.

Badrum

Badrumsinredning hos Kakelpalatzet

Hos Kakelpalatzet kan du hitta inspiration för ditt renoveringsprojekt eller vid nybyggnation. Själv hitta jag det här badrummet med stil som går i trä. Väldigt snyggt och skulle definitivt passa in i vår lilla stuga.

Badrum

Badrum med snygg stil

Badrum ska både ha en snygg stil men även vara praktiskt utformat. Jag rekommenderar att välja ett badrum som är både tidlöst och praktiskt. För du ska ha badrummet i många år framöver.

Kakelpalatzet kan du få hjälp med att planera din badrumsinredning med både stil till minsta detalj.

Badrum

Kakelpalatzet har funnits i Mölndal ända sen 1992 och finns som leverantör i hela Sverige. Du hittar kakel, klinker, mosaik och badrumsinredning hos dom. Samarbetar gör de även med duktiga hantverkare som vet vad som krävs för att leverera ett superbra arbete. Deras ledord är nöjd kundservice.

Förrutom badrumsinredning så har de även inspiration för övriga övriga rum i ett hem. Oavsett vilket rum du ska renovera så kan du hitta rätt material hos dem. Behöver du klinker till t.ex ett golv med bra kvalitet och som ska hålla länge hittar du det hos dom. Det finns även många stilar så vill du ha ett tidlöst badrum eller den senaste trenden ska du kika in hos Kakelpalatzet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.