En helt vanlig dag,  Samarbeten

Balkong då behöver man balkongbord

Balkong

Idag har vi ändrat våra klockor en timme framåt och gått in i sommartid. Den skönaste tid på året kommer nu. En skön härlig känsla. Men med denna tid börjar det bli dags för många att börja planera och inreda sin balkong med soffor, stolar och balkongbord samt piffa till det med fina växter. Kanske ha ett litet hörn med kryddväxter och tomater. Din balkong ska ge dig ett extra utrymme för avkoppling och njutning och då vill man gärna ha en fin inredning som är som ögongodis för ögonen och att balkongen ger själslig ro. Där ska du kunna inta din frukost och att kunna ha en trevlig samvaro med dina vänner och nära och kära.

Min lillasyster Ann-Mari brukar få till sin lilla balkong jättemysigt. Hon har ett bord och fyra stolar som hon piffar upp med fina kuddar och filtar. Sen brukar hon ha massor med sommarblommor samt läckra prydnadsprylar som passar för sommaren. Jag åker gärna dit ofta på sommaren för att mysa med henne över en kopp kaffe och en liten pratstund på hennes mysiga balkong.

Kika möbler har ett stort utbud av balkongbord till din balkong.

Hos Kila möbler finns det stor variation på balkongbord. Allt ifrån bord som du hänger på balkongräcket om du har en liten balkong till fristående bord. I hopfällbara bord finns också. Och borden finns i olika prisklasser och från kända varumärken bland annat Artwood, Brafab, HAY och Skagerak.

Här har jag gjort några kollage på fina balkongbord.

Balkong

Nr. 1 Paros bord

Nr. 2 Äppelhed cafébord

Nr. 3 Glimminge cafébord

Det var några svarta bord och här kommer några vita bord.

Balkong

Dessa fina vita bord finns hos Kila möbler men det finns även bord i andra färger så som grått och fina träbord. Bordet längst upp till vänster heter Åre bord, den längst ner till vänster heter Arras bord och den stora bilden Select cafébord.

Alla dessa balkongbord hittar du hos Kila möbler. Dom har även 14 dagar öppet köp, Fria returer, Personlig service

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *