En helt vanlig dag

Barnbarnen åker vi till imorgon

Inlägget innehåller adlinks

Härligt solsken och sköna fredag idag. Vad mer kan man önska sig. Jo för mig är att imorgon åker vi till barnbarnen och firar Stellas ett årsdag. Tänk att den lilla sötungen har blivit så stor redan. Tiden har gått fort. Och man märker det på hur stora barnbarnen redan är. Hipp Hipp Hurra min lilla kärlek. 

Dagen har varit skön jobbade hos en ny kund nu på förmiddagen. Blev lite annorlunda då hon följde mig hela tiden. Är ju inte van vid det men vi pratade mycket så 3,5 timme hos henne gick fort.

Tänkte nu på eftermiddagen att jag ska till att röja upp här i torpet för imorgon hinns det inte med. Kan ju också vara skönt att få det gjort idag så att man inte står med kvasten på vilodagen söndag. Blir även att baka en chokladkaka tänkte jag. Sen så lär ju den här helgen springa iväg och på måndag har jag ett lätt jobb på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag köra till Uppsala på ett möte. Som jag känner kommer bli både roligt och spännande. Har i stort sett ingen aning om vad mötet kommer handla om och det är det som gör det så spännande då jag även kommer att träffa en person som jag känner till men aldrig träffat förut. Har jag spännande nyheter att komma med då berättar jag det för er fina bloggisar och läsare lite senare.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *