Samarbeten

Beslag design från Frontapply

BESLAG DESIGN

Beslag

Kommer ni ihåg när jag fixade med mitt kök och speciellt köksluckorna som jag bytte färg från Dalablå till en rosa ton. Då funderade jag länge om jag skulle byta beslagen på luckorna. Men efter mycket om och men så behöll jag dom svarta rustika beslagen som har varit med under lång tid. Har ju alltid tyckt om att fixa och förnya i mitt hem. Men även att fixa gamla slitna möbler. Så skåp och byråer har jag under åren fixat många gånger. Och även förnyat med nya beslag till den möblen jag just då höll på med. Men det har inte varit lätt att hitta alla gånger rätt beslag som har passat och jag har letat många gånger på nätet och det har upptagit mycket tid som jag hade kunnat bespara om jag hade kikat på beslag från Frontapply. För jag är säker på att jag kommer att hitta beslag hos dom för dom har ett sånt stort sortiment.Beslag

Design från FRONTAPPLY

Deras stora sortiment gör att det är inte svårt att hitta rätt design på beslagen som man letar efter. Med 250 olika skåpsknoppar i material som mässing, porslin, förnicklat och krom så finns det mycket att välja på.

Sveriges bredaste sortiment av knoppar för garderob, kök, byrå och möblerna du älskar. Kikade runt och tyckte att dessa beslag skulle även vara snygga på mina skåpluckor. Beslag

Då dessa även är mixad med svart och krom skulle dom bli supersnygga i mitt kök. Handtag Royal Deluxe förnicklad läderlindat svårt. Hur snygga är inte dessa. Med säkerhet skulle det vara mycket lätt att hitta favoriter hos Frontapply.se. Förutom alla Beslag Design så har dom även upptill 800 produkter att välja på så sortimentet är stort. Förutom beslag så har dom badrumstillbehör och belysning.

Och dom erbjuder  Fri frakt på beställning över 499 kr  Snabb leverans  Personlig service och 101 % PRISGARANTI

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.