Samarbeten

Byta elleverantör

Hur har ni det med eran el, har ni gjort ett aktivt val av elleverantör. Kanske ni inte haft orken med att kika runt på el marknaden. Men det kanske är dags att börja leta efter ett fördelaktigt elpris. Alla kan spara en slant genom att bli aktiv på el marknaden och visst skulle det vara roligt om man kunde spara en slant som man kan lägga på nånting annat.

Det finns en djungel av elleverantörer på marknaden och det kan vara svårt att välja vilken som passar bäst. Alla elleverantörer erbjuder olika tjänster allt ifrån fast pris, rörligt pris eller som Göta Energi har även el till inköpspris. Visst låter det bra med el till inköpspris det har jag inte sätt att nån annan har gjort än Göta Energi. Jag ska förklara lite mera om Göta Energis elavtal och hur de fungerar lite längre ner på sidan.

Alla kan göra ett aktivt val på el marknaden och dom som verkligen kan tjäna på det är dom som bor i villa. Oftas har husägare stora elkostnader då ett hus på 150kvm kräver en massa energi till att värma upp och kostnaden kan tjuta i höjden. Men även vi som bor i ett litet torp med luftvärmepump tjänar också ett par slantar. I ett hushåll så använder vi en hel del el också till olika saker som drar ström. Vi har olika köksmaskiner, TV och vi har belysning men här kan man även tjäna på att byta till lågenergilampor som inte drar så mycket ström så visst finns det slantar att spara bara genom att tänka till hur vi använder våran el.

Nu ska jag gå in mera på Göta Energis elavtal som jag verkligen tycker att ni ska kika på.

 
Hos Göta Energi kan du byta elavtal till det som passar dig

Ett rörligt elpris brukar vara mest ekonomiskt över tid. Därför är det ofta det som Göta Energi rekommenderar till kunder. Vill du dessutom kombinera ett rörligt elpris med trygghetsfaktorer som prisgaranti, fast elpris under vintern eller vill du kanske miljömärka din el? Då ska du välja Göta Energi.

Vintertrygg

Lågt fast elpris över vintern, rörligt elpris under sommaren. Här är elavtalet som är både tryggt och fördelaktigt på samma gång.

El till inköpspris

El till inköpspris är ett enkelt rörligt elavtal. Du betalar samma pris på elen som dom köper in den för. Helt utan påslag. Enklare kan det inte bli!

 

Fast-el

Samma elpris året om. Oavsett hur det rörliga elpriset svänger. Med Fast-el är du försäkrad mot prisförändringar under 18 månader framåt.

Det är även enkelt att byta till Göta Energi då dom hämtar dina uppgifter och kontrollerar när du som tidigast kan byta elbolag till Göta Energi. Sen när du har skickat din beställning får du ett bekräftelsemail på det avtal du har tecknat.

Gå nu in och kika på Göta Energis elavtal

De har även en kundservice som om du har undringar eller frågor så når du dom på 020-23 15 00

22 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *