En helt vanlig dag,  Samarbeten

Canvastavla att ge bort till Alla hjärtans dag

En personlig canvastavla skulle vara roligt och påhittigt att ge bort på Alla hjärtans dag. Dagen är snart här så har du inte kommit på vad du ska ge är canvastavlor tror jag en väldigt uppskattad present. Kanske du har en bild som symboliserar eran kärlek eller en vacker bild som ni båda tycker om. Och som kommer bli fin att trycka upp på en tavla. Då är denna present väldigt fint att ge till din käraste. Hos BestCanvas är det väldigt lätt att skapa en personlig canvastavla. Jag ska berätta lite kortfattat hur det går till. Och det är väldigt enkelt att göra.Canvastavla

Canvastavla hos BestCanvas

Då många redan är nöjda kunder finns och rankas som best i test förutom snabba leveranser så är BestCanvas.se en väldigt omtyckt och bra leverantör när du trycker upp ditt foto på en canvastavla. Plus att det är smidigt och lätt. Har du bara bilden på din dator eller mobil så är det väldigt lätt att ladda upp och välja dom alternativ som finns till att skapa tavlan.
  • Redan över 40.000 nöjda kunder
  • Bäst i Test på SVT’s PLUS
  • Leveransfärdig inom 24 timmar
  • Modernt latextryck – Barnrumsvänligt

Så gör du när du skapar din tavla

Canvastavla

Först laddar du upp din bild. Och här kan du även ändra beskärning på bilden. Sen finns det att välja storlek på tavlan. Formaten är allt ifrån små till stora tavlor. När du valt formatet på den ska du börja välja vilken ramtjocklek du ska ha. Och vilken kantalternativ du vill ha. Det finns flera att välja på. Du kan även välja bildeffekt t.ex om du vill ha ett svart/vit bild. Och till sist är det bara att fortsätta till kundvagnen och när du gjort beställningen har du snart din fina present att ge bort till Alla hjärtans dag.

Akrylglastavla

5 gratis MIXPIX

Lycka till med ditt skapandet! 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.