Samarbeten

Cykla på vintern med bra dubbdäck hittar du hos Tooorch

Älskar ni att cykla? Det är härligt att cykla och man tar sig lätt fram. Jag cyklade mycket i yngre år och då året runt. CyklaVarje dag cyklade jag men på vintern när jag cyklade till och från jobbet kunde det vara tufft. På 80-talet fanns det inte vinterdäck till cyklar så det var ganska svårt att cykla på vintern. Trilla gjorde man många gånger och oftast låg man då i en snödriva. Men det var bara att stiga upp och sätta sig på cykeln för att cykla vidare. Nu inför kommande vinter kan det vara fördelaktigt att införskaffa bra dubbdäck till sin cykel. Då blir det lite lättare och man behöver inte trilla eller kana iväg lika lätt som med utan dubbdäck.

Som ni vet så bor jag strax utanför Västerås på landet. Och här ska vi få cykelväg och när den är färdig ska jag köpa mig en bra ny cykel och börja cykla mera. Älskar ju att cykla och ladda cykelkorgen med picknick både på sommaren och vintern.

Dubbdäck för att cykla på vinterhala vägar

Hos Tooorch kan du hitta prisvärda dubbdäck. Tooorch är sveriges ballaste butik för cykeldäck och cykellås. Det kan låta smalt – men ungefär 3 miljoner svenskar cyklar på veckobasis. Och många gör det året runt. Gör som många andra byt till dubbdäck så att cyklingen bli både lättare och roligare på vintern.

Cykla

Galet snabbt och tryggt att cykla på vintern

Dom har allt i lager och skickar alltid direkt. Och du kan betala via Klarna då är du alltid trygg när du handlar hos Tooorch.

Tooorch har även väldigt nöjda kunder. Med över 100 omdömen på trustpilot – och 94% är femmor! Så det är en nätbutik som man kan känna sig trygg att handla ifrån. Och kundservice kan även hjälpa dig med att ta fram rätt däckstorlek till din cykel. Kika på deras dubbdäck finns många att välja på.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *