En helt vanlig dag

Dags för högskoleprov?

Hör du till en av alla människor som drömmer om att utbilda dig men har för dåliga gymnasiebetyg för din drömutbildning?

Ja då är det ju högskoleprovet som är den rätta vägen att gå. Kommer det inte funka för dig säger du? Men då säger jag att du ska spana in högskoleguiden.

Vet du kanske inte ens varför du skulle behöva skriva högskoleprovet? Jo, att skriva högskoleprovet förbättrar dina chanser markant att komma in på din drömutbildning. Vissa mer populära utbildningar använder sig även utav högskoleprovet för att sålla bland sina ansökande då många kan ha samma meritvärde från sina gymnasiebetyg.

 

Det är alltid ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas så det gör ingenting om du skriver ett sämre vid ditt andra försök, det som räknas är ändå det första. Ditt resultat är giltigt i åtta år, vilket innebär att du kan skriva ett nu medan du känner dig peppad men du behöver inte nödvändigtvis börja plugga direkt för det. Du kan söka in med ditt resultat om flera år!

 

På högskoleguiden får du onlinehjälp att studera till högskoleprovet. Det finns både ett gratis alternativ och ett så kallat VIP alternativ. Det hela beror på din ekonomi och hur mycket hjälp du tror dig behöva.

Gratisalternativet ger dig tillgång till 42 kompletta gamla högskoleprov att träna på. Fatta vilken skillnad att kunna göra riktiga prov kontra att gissa sig till vad som kommer komma på provet. Du får även ca 8000 övningsuppgifter att prova gratis, om du är VIP medlem får du istället 18 000 övningsuppgifter!

Om du blir VIP-medlem får du dessutom personlig coaching, ett studieupplägg och tillgång till unika strategier på alla delar.

Högskoleprovet hösten 2020 är som bekant inställt och nu får vi ha siktet på högskoleprovet våren 2021, det betyder inte att du ska vänta med att plugga. Det betyder att du har ordentligt med tid nu att verkligen befästa kunskaperna. Om du börjar plugga nu så kommer du kunna känna dig riktigt lugn och trygg till våren när det är dags att skriva högskoleprovet.

Med ett högt resultat på högskoleprovet kommer du kunna välja och vraka bland utbildningarna och säkra din plats till din framtidsdröm.

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.