Samarbeten

Dalaspa med många badmodeller

Dom flesta hundar tycker om vatten och att bada. Det har alla mina hundar gjort även Kaisu när hon blev van. På sommaren har vi alltid haft en badbalja ute för våra hundar. Och våran nya hund Chelsea ska också tränas till att tycka om vatten…vilken lycka för vattenälskande hundar. Dalaspa Men många människor älskar också vatten och har en önskan om att kunna ha ett utespa i trädgården eller på en altan och som man kan använda året runt. Dalaspa

Det skulle jag absolut inte tacka nej till och en dag i framtiden ska köpa mig ett utespa. Vi har gått om plats i trädgården och som har två paviljonger med trädeck.

Ett bad hos Dalaspa

Hos Dalaspa kan din och min dröm bli verklighet att få ett spaparadis i trädgården. Om jag hade ett utespa nu skulle min lycka vara lika stor som en hund som leker i vatten. För jag skulle njuta till 100 och mer därtill. Sen hos Dalaspa så är kostnaden överkomlig samtidigt som dom tummar upp på bästa kvalitén och garantier. Det ska vara lätt också att uppfylla önskan om ett eget spa. Och det hjälper Dalaspa till med allt från start till mål. Med val av bad, leverans, installation och underhåll. Det ska inte finnas några krångligheter när man ska till att investera i ett bad och helst också så lite som möjligt att underhålla själv. Sen när man bestämt sig för ett utespa kan man åka och titta på olika modeller i deras butik & showroom i Falun & Sälen. Finns säkert en hel del att tänka på t.ex vilken storlek ska man ha och hur många som kan bada samtidigt. Men alla frågefunderingar som man har kan man ta med Dalaspa för dom hjälper till ända från start. Själv tyckte jag att deras bad såg fina och lyxiga ut när jag var in och kikade på deras hemsida.

Så gör som jag titta in hos dom för kanske din dröm om ett utespa hittar du hos Dalaspa.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.