Delgada Coffee

Produktbeskrivning

Delgada Coffee

Drick & krympa

Café Delgada är ett förstklassigt Arabica-snabbkaffe som drivs med den naturliga styrkan i Ganoderma Lucidum (Red Reishi) svamp. Delgada ger kroppen viktiga näringsämnen och främjar en hälsosam aptit.

  • Stöder hälsosam aptit. *
  • Främjar ämnesomsättningen. *
  • Rik mörk kaffesmak. *

* Dessa uttalanden har inte utvärderats av Food and Drug Administration. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Denna produkt stöder en hälsosam livsstil. Enskilda resultat garanteras inte och kan variera beroende på kost och motion. Vi kan inte och kan inte garantera att du kommer att uppnå ett specifikt eller särskilt resultat, och du accepterar risken att resultaten skiljer sig åt för varje individ. Hälsa, fitness och näringsframgång beror på varje individs bakgrund, engagemang, lust och motivation. Kontakta alltid din läkare innan du tar något kosttillskott.

Vad andra säger

Marietta Wilson

Jag fick ett prov från min sponsor och jag är verkligen kär i det här kaffet. Ärligt talat tror jag att jag älskar det mer än teet. Smaka precis som vanligt kaffe.

Jean Patrick Plaisir

Jag älskar verkligen det kaffet. Dess smak är fantastisk. Min fru älskar det också eftersom det hjälper till med viktminskning också. Jag dricker det varje dag främst på grund av dess smak. Vi behöver fler sådana produkter. 

Alternativ text

BESTÄLL ETT PROV Eller Handla

Mer info via messenger

.socialmessenger-show