En helt vanlig dag,  Samarbeten

Desenio Vad har du på dina väggar

Desenio

Hos Desenio hittar du poster, fotokonst och ikoner

Åååå vad jag gillar inredning. Jag är så att jag håller på ändra och förändra till och från för det mesta i mitt hem. Ibland flyttar jag om mina tavlor eller nån annan liten detalj. Eller när lusten sätter in då möblerar jag om helt och hållet och även då mina tavlor/posters. Mina posters som jag har på väggarna visar vem jag är. Det är fina bilder som passar mig och smälter in i min inredning. Jag tycker om posters som man ser vad motivet är för nåt. Då när jag gjorde om köket införskaffa en fin posters på tre champagne flaskor hela motivet gick i en rosa ton som mitt kök går i. Och nu under hösten har jag införskaffat 2 till. Har man fria väggar kan man göra ett snyggt kollage med snygga posters. Jag har inte så stora fria väggytor men jag har en lång tavelhylla ovanför soffan där jag har snygga posters.

En snygg inredning kräver att du har snygga posters på väggen. Det spelar ingen roll om det är köket, sovrummet eller vardagsrummet. Det är snyggt och enkelt oavsett vilket rum det gäller. Sen om man gör en tavelvägg tycker jag man ska försöka hålla sig till ett tema med olika motiv. Tänk dig en vägg med flera olika posters med blommor som går ton i ton. Eller vägg med ikoner eller naturbilder. Ja man kan få det så jättesnyggt.

Desenio har många fina motiv att välja på

Ett brett utbud på fotokonst, posters och bilder på ikoner har Desenio. Skulle tro att det finns för allas smaker hos dom. Det som är så bra med posters är att det inte är dyrt att få snygg konst på sina väggar. Sen kan du få i olika storlekar. Och en vägg med olika storlekar är ju så fint.

Här har jag gjort tre stycken olika kollage på foto, poster och ikoner. Desenio

Det här skulle jag inte tacka nej till. Allt som går i rosa går hem hos mig. Och HÄR hittar du fotokonst hos Desenio.

Desenio

Dessa gillar jag också med motiv på stadsmiljö. Du hittar Desenio posters HÄRDesenio

Kända ikoner är så snyggt att ha på en vägg och du hittar Desenio ikoner HÄR.

Desenio

Texttavlor är alltid snyggt med tänkvärt citat. Denna hittar du HÄR.

Desenio.se

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.