Sinful Julkalender 2022
Samarbeten

Det bästa sättet att räkna ner till jul

Julen kom tidigt i år! Sinful’s julkalender är en speciell adventskalender som innehåller en sexleksak i var och en av de 24 dagarna fram till jul. Det stämmer, istället för choklad, te eller små prydnadssaker som ingen är riktigt intresserad av, har den här kalendern en annan syndig njutning bakom varje lucka. Så om du letar efter ett mer spännande sätt att räkna ner dagarna fram till jul, behöver du inte leta längre än till denna syndiga julkalender!

Förra årets sexkalender innehöll en hel del roliga leksaker för vuxna eller vad sägs om en liten läcker uppladdningsbar bulletvibrator som kan fjärrstyras – en perfekt leksak att ha hela dagen för att starta upp varandra. För de lite mer försiktiga ingick även ett timglas kombinerat med en tärning med lite förspelsaktiviteter. Bara att välja vilken nivå man vill komma igång på!

En smart sak är att till deras lilla silvriga vibrator finns ett flertal sleeves som gör att den kan användas på så många fler sätt för båda parter. Ena stunden för henne, nästa för honom. Det finns leksaker riktade till såväl honom som henne, men bäst gör de sig såklart i ett samspel där man både ger och får. På tal om att ge och få… kalendern innehåller även en del leksaker för lättare bondage. En bra start för de som vill krydda lite och vågar testa på att ge sig hän även inom detta område. Ögonbindel, handklovar och lite lek med fjädern eller kanske lite padel om man är ev det mer vågade slaget.

Det finns flera olika kalendrar, dels i olika prisklasser, men även i olika vågad lekgrad. Vilken skulle du våga testa?

Oavsett vad du har för planer för julen kommer Sinful’s Syndiga Julkalender garanterat att ge dig lite spänning. Med 24 olika stygga överraskningar finns det något för alla! Så om du letar efter ett nytt sätt att fira i år, se till att skaffa din egen kalender idag. Du kommer inte att ångra dig!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *