En helt vanlig dag

Det vackraste jag har

Hujeda mig vilket väder vi har idag… Inge vidare utväder precis. Så jag håller mig inne och småpysslar lite här och där. Ibland får jag lust att ändra lite på möblemanget när det faller in, har inte så stort utan hela 71 kvm bor vi på och då får man vara noga med alla ytor som finns i huset eller som jag brukar säga i torpet. Idag vill jag visa det finaste jag har nämligen en stor tavla på mitt första barnbarn när de första stegen börjades ta. Vi fick den i julklapp för två jular tillbaks, idag är han precis fyllda 3 år och full med lek, bus och nyfikenhet. Han fick en syster för sju månader tillbaks och jag hoppas att vi får en lika fin tavla på henne också. Både maken och jag är så betuttade i våra två barnbarn och jag tittar flera gånger om dagen på tavlan och hjärtat mitt slår dubbelvolter. 

Älskar svartvita bilder.

Nu har jag börjat med att läsa era bloggar här på Delacay sparar er i min app Feedly där jag kan läsa era inlägg när tiden finns. En jättebra app som är lätt att navigera i. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.